Γκαλτιέ: «Αξίζω να είμαι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις του τόνισε πως αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν.

Γκαλτιέ: «Αξίζω να είμαι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν»

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γαλλία και το κλαμπ εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητής. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις του τόνισε πως αξίζει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων.

«Προσωπικά νιώθω ότι αξίζω να συνεχίσω», απάντησε ο τεχνικός στην ερώτηση εάν «αξίζει μία δεύτερη σεζόν. Γιατί το αξίζω; Επειδή έδωσα τα πάντα αυτήν την σεζόν, με πολλή ενέργεια. Ξέραμε και ήξερα, πώς να παραμείνω στην πορεία σε πολύ, πολύ δύσκολες στιγμές, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο», είπε ο Γκαλτιέ.

Στη συνέχεια εξήγηση τη δήλωση του ο τεχνικός της Παρί λέγοντας: «Η δίκαιη ανάλυση, που δεν θέλετε να κάνετε, είναι ότι υπήρχε μια Παρί Σεν Ζερμέν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μια, μετά το Μουντιάλ, με πολύ σημαντικούς παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων (σ.σ. όπως ο Νεϊμάρ), δεν έχουν παίξει από τότε και για 16- 17 αγώνες».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Παρί τα… έβαλε με τους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε, προκαλώντας αηδία και επιδεικνύοντας έλλειψη σεβασμού από κάποιους, αλλά ό,τι βιώνω εσωτερικά, κατά την διάρκεια της σεζόν, και ειδικά στο δεύτερο μέρος της με τους παίκτες μου και το επιτελείο μου, απέχει πολύ απ' αυτά που υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν με γλυτώσατε εσείς. Είμαστε πρωταθλητές Γαλλίας, έχουμε κατακτήσει το Champions Trophy. Και μία τέτοια χρονιά, δεν είναι καταστροφική. Δεν πήραμε το κύπελλο ή το Champions League, αλλά η κατάσταση, ήταν πολύ περίπλοκη στο δεύτερο μισό της σεζόν».