Τέρζιτς: «Όταν βλέπεις αυτό το κενό βλέμμα νιώθεις ότι είναι άδικο»

Ο Έντιν Τέρζιτς στις δηλώσεις του μετά την απώλεια του τίτλου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και παράλληλα έριξε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν.

Τέρζιτς: «Όταν βλέπεις αυτό το κενό βλέμμα νιώθεις ότι είναι άδικο»

Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρέθηκε η Ντόρτμουντ, αλλά το 2-2 με τη Μάιντς και μάλιστα εντός έδρας της στέρησε τον τίτλο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Βεστφαλοί ήταν απαρηγόρητοι με τον Έντιν Τέρζιτς στις δηλώσεις του να δίνει το έναυσμα για τη νέα σεζόν.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να δω είναι συγχαρητήρια στην Μπάγερν. Όποιος είναι στην κορυφή μετά από 34 παιχνίδια το αξίζει. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς σήμερα, και μετά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Νιώσαμε πως δεν θα είναι εύκολο, ότι η μπάλα δεν κυλάει όπως γινόταν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τα παιδιά το πίστευαν και πάλευαν μέχρι το τέλος, είδατε πόσο κοντά βρεθήκαμε. Εάν δεν χάναμε το πέναλτι, εάν δεν ήταν οφσάιντ και ισοφαρίζαμε. Είναι δύσκολο για εμένα. Όταν βλέπεις τα παιδιά στο έδαφος, να κάθονται στα αποδυτήρια και βλέπεις αυτό το κενό, νιώθεις ότι είναι άδικο.

Όλα μοιάζουν άδεια και αύριο θα είναι μία νέα μέρα και πρέπει να συνεχίσουμε. Ωστόσο ήμασταν 90 λεπτά μακριά από το πρωτάθλημα. Αύριο θα είμαστε ξανά 34 παιχνίδια μακριά. Πρέπει να το επεξεργαστούμε και να δουλέψουμε ώστε να το κάνουμε ακόμη καλύτερα την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Τέρζιτς.