Στόχος της Άστον Βίλα ο Ζοσέ Σα

Η Άστον Βίλα έχει ψηλά στη λίστα της τον Ζοσέ Σα σε περίπτωση πώλησης του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Οι αναφορές για τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. 

Στόχος της Άστον Βίλα ο Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί στόχο της Άστον Βίλα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση πώλησης του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι φυσικά είναι απολύτως ευχαριστημένη από τον Αργεντινό γκολκίπερ της και παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά θέλει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί μεγάλη προσφορά από κάποια ομάδα υψηλότερου βεληνεκούς από την Αγγλία ή άλλη χώρα.

Όπως αναφέρεται σε διάφορα ρεπορτάζ, η Άστον Βίλα είναι διατεθειμένη να ζητήσει πολλά χρήματα για τον γκολκίπερ της με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2027, αλλά εάν τελικά τον παραχωρήσει ο βασικός στόχος της είναι ο Ζοσέ Σα που έχει κάνει σπουδαίες σεζόν στη Γουλβς και στα τριάντα χρόνια του θεωρείται ότι είναι στην καταλληλότερη ηλικία για τερματοφύλακα.

Ο Πορτογάλος πρώην του Ολυμπιακού έκανε και φέτος καλή σεζόν με την Γουλβς, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν εκφραστεί από την πλευρά του κάποια παράπονα και φέρεται διατεθειμένος να κοιτάξει την προοπτική μετακίνησής του σε άλλη ομάδα της Αγγλίας.