Ιραόλα: «Δεν θα συνεχίσω στη Ράγιο» (vid)

Ο Άντονι Ιραόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στη Ράγιο Βαγιεκάνο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ιραόλα: «Δεν θα συνεχίσω στη Ράγιο» (vid)

Ένας προπονητής που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Άντονι Ιραόλα. Ο Ισπανός κόουτς επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που είχαν δει το φως της δημοσιότητας από την Παρασκευή πως έχει απορρίψει την πρόταση που του έκανε η Ράγιο Βαγιεκάνο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πράγματι ο Ιραόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα είναι προπονητής της Ράγιο από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε πωςαυτό δεν έχει σχέση με άλλη ομάδα. Για τον ίδιο αυτή ήταν η σωστή στιγμή να αποχωρήσει από το κλαμπ.

Σε ερώτηση για το αν ισχύει πως αποχωρεί από το κλαμπ είπε: «Ναι, όπως ξέρετε ήδη δεν θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις, ούτε συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, είτε για χρήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχω ωραία γεύση στο στόμα μου από αυτά τα τρία χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να φύγω.

Η ομάδα προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή. Και οι δύο πλευρές ήμασταν ειλικρινείς. Η απόφαση δεν έχει να κάνει με άλλη ομάδα. Ήταν πολύ όμορφα εδώ, από τις 5-6 Ιουνίου θα σκεφτόμαστε για άλλα πράγματα», ανέφερε ο Άντονι Ιραόλα.

Για τον Ιραόλα θυμίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βιγιαρεάλ και τη Σεβίλλη, ενώ και ομάδες της Premier League κοιτάζουν την περίπτωση του.

Δείτε και το βίντεο με τον αποχαιρετισμό του Ιραόλα