Συνάντηση μεταξύ Μίλαν και Ίντερ για το ζήτημα του Σαν Σίρο

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική συνάντηση μεταξύ των διαφόρων ενδιαφερομένων μερών σχετικά με το μέλλον του Σαν Σίρο, υποστηρίζει δημοσίευμα.

Συνάντηση μεταξύ Μίλαν και Ίντερ για το ζήτημα του Σαν Σίρο

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, εκπρόσωποι της Ίντερ και της Μίλαν θα είναι εκεί, καθώς και η Επιτροπή Δημοψηφίσματος για το Σαν Σίρο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Palazzo Marino και εκπρόσωποι του Τμήματος Αστικής Ανάπλασης.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές που θα καθίσουν για πρώτη φορά γύρω από ένα τραπέζι την Δευτέρα 29 Μαΐου για να μιλήσουν για το δημοψήφισμα σχετικά με το μέλλον του σημερινού γηπέδου του Σαν Σίρο.

Ο δήμαρχος Σάλα δεν αναμένεται να είναι εκεί επειδή είναι κατά του δημοψηφίσματος. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος και στη συνέχεια, στις 17:30, η επιτροπή - που εκπροσωπείται από τους Anna Camposampiero, Andrea Bonessa και Veronica Dini - θα συναντηθεί με τους εγγυητές, χωρίς την Μίλαν και την Ίντερ.

Οι σύλλογοι θα προσέλθουν στη συνέχεια στη διαδικασία, η οποία ολοκληρώνεται την Τρίτη με τις επιτροπές του Μιλάνου, της Πάρμας και της Ρώμης να ζητούν την κατάργηση του νόμου για τα γήπεδα.