Απόρριψη από Ζιντάν πρότασης ύψους ...150 εκατ. ευρώ, ετησίως, της Αλ Νασρ!

Ο Zινεντίν Ζιντάν φέρεται ν' απέρριψε πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ, το χρόνο, της Σαουδαραβικής Αλ Νασρ για ν' αναλάβει την τεχνική της ηγεσία...

Απόρριψη από Ζιντάν πρότασης ύψους ...150 εκατ. ευρώ, ετησίως, της Αλ Νασρ!

Δεν πα να λέει (και να ξαναλέει...) o Kριστιάνο Ρονάλντο ότι θα σύντομα το πρωτάθλημα της Σ. Αραβίας θα είναι μεταξύ των... πέντε κορυφαίων παγκοσμίως;

Δεν φαίνεται να ...ψήνονται κορυφαίοι ποδοσφαράνθρωποι να πάνε εκεί, όπως ο Πορτογάλος, παρότι τους τάζονται «λαγοί με πετραχήλια»!

Αυτό φέρεται να συνέβη και με τον Zινεντίν Ζιντάν που παρουσιάζεται ν' απέρριψε πρόταση να γίνει ο (μακράν...) πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στα ποδοσφαιρικά χρονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της. γαλλικής ιστοσελίδας, «Footmercato», ο «Ζιζού» είπε όχι σε πρόταση 150 εκατ. ευρώ -ετησίως!- της Αλ Νασρ!

Ο Γάλλος είναι χωρίς ομάδα εδώ και μία διετία, από τότε που άφησε τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης (για δεύτερη φορά), ωστόσο παρότι το όνομα του έχει συνδεθεί με διάφορους συλλόγους παραμένει στο ταμείο... ανεργίας.

Αρχικά, θεωρείτο φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας όμως η πορεία των «μπλε» ως τον τελικό του Μουντιάλ ...στερέωσαν τον Ντεσάμπ, ενώ ακολούθως υπήρχαν έντονες φήμες για συμφωνία με την Γιουβέντους, με τον Αλέγκρι να παραμένει όμως ακλόνητος στη θέση του.

Εδώ και έναν χρόνο, ακούγεται όλο και πιο έντονα για την Παρί Σεν Ζερμέν, που ψάχνει έναν προπονητή για να μπορέσει να υποτάξει τις αμέτρητες βεντέτες που έχει μαζέψει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες ομάδες που να τον κυνηγούν.

Μία από αυτές είναι και η Αλ Νασρ, με την γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato" να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο προσέγγισε τον Ζιντάν και του έκανε μία μυθικό πρόταση, να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ωστόσο ο Γάλλος δεν θέλει να πάει σ' αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα αλλά ανεπτυγμένο, προφανώς....