Γιουβέντους: Αγωνία για Βλάχοβιτς ενόψει Μίλαν

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο κρίσιμο παιχνίδι της Γιουβέντους με αντίπαλο τη Μίλαν την Κυριακή (28/5) στο Τορίνο.

Γιουβέντους: Αγωνία για Βλάχοβιτς ενόψει Μίλαν

Το τελευταίο της… χαρτί παίζει η Γιουβέντους στις τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο για να προλάβει το «τρένο» του Champions League, μέσω μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι», λίγες μόλις ημέρες μετά την ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών που του επιβλήθηκε, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον αγώνα με τη Μίλαν, την Κυριακή (28/5) στο Τορίνο, σε ένα ματς… ζωής και θανάτου για τη «Γηραιά Κυρία», που θέλει μόνο το τρίποντο για να διατηρήσει τις ελπίδες της ενόψει της συνέχειας.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για το σύλλογο, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Ντούσαν Βλάχοβιτς για το παιχνίδι κόντρα στους «ροσονέρι», με τον Σέρβο άσο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έγκαιρα έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sport», ο Βλάχοβιτς υπέστη διάταση στον τένοντα στον μηρό και σήμερα (25/5) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει τη μάχη με το χρόνο για να αγωνιστεί κόντρα στη Μίλαν, τότε τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης της Γιουβέντους θα πάρει ένας εκ των Μόιζε Κεν ή Αρκάντιους Μίλικ.

Η Μίλαν βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Serie A με 64 πόντους, ενώ η Γιουβέντους ακολουθεί στην έβδομη θέση της κατάταξης με 59.