Ρόμα: Η Σουλούκου αναλαμβάνει την «παραμονή Μουρίνιο»

Κρίσιμο ραντεβού θα έχει τις προσεχείς ημέρες η διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, για το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή στο σύλλογο.

Ρόμα: Η Σουλούκου αναλαμβάνει την «παραμονή Μουρίνιο»

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες στη Ρόμα, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στο σύλλογο.

Ο Πορτογάλος προπονητής οδήγησε πέρσι τους «τζιαλορόσι» στην κατάκτηση του Conference League, ενώ φέτος βρίσκεται στον τελικό του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στο «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, με έπαθλο το τρόπαιο και το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Παρόλα αυτά, αμφίβολο παραμένει το αν θα βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στους Ρωμαίους ο Μουρίνιο, καθώς δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι σχέσεις του με τη διοίκηση κάθε άλλο παρά είναι καλή, ενώ την ίδια στιγμή η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την πρόσληψή του.

Πλέον, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες, στο κρίσιμο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί ανάμεσα στον Μουρίνιο και τη Λίνα Σουλούκου. Η άλλοτε γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού είναι διευθύνουσα σύμβουλος στη Ρόμα και θα είναι αυτή που επιχειρήσει να πείσει τον Πορτογάλο να συνεχίσει στους «τζιαλορόσι».

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει το πλάνο της διοίκησης για τα επόμενα χρόνια και θα συζητήσουν το μέλλον του Μουρίνιο στην ομάδα, ωστόσο, σύμφωνα με τα Μέσα στη γειτονική χώρα, τίποτα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα από τη Ρόμα πριν τον τελικό του Europa League στις 31 Μαΐου.