Ντόρτμουντ: Αγωνία με Μπέλιγχαμ για το ματς τίτλου με Μάιντς

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο ματς τίτλου της Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη Μάιντς στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Ντόρτμουντ: Αγωνία με Μπέλιγχαμ για το ματς τίτλου με Μάιντς

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ενόψει του Σαββατιάτικου (27/5) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Μάιντς, για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Έναν αγώνα στον οποίο οι Βεστφαλοί θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ώστε να κατακτήσουν το ένατο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και πρώτο μετά το 2012.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, ο οποίος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι που ακολουθεί.

«Υπάρχει ακόμη ερωτηματικό για τον Τζουντ. Μπόρεσε να εντείνει την προπόνησή του, το οποίο είναι καλό, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μαζί μας στο γήπεδο. Θα δούμε σήμερα και αύριο και μετά θα αποφασίσουμε αν αυτό είναι αρκετό για να πάρει θέση βασικού. Σίγουρα τον θέλουμε στην ομάδα το Σάββατο», δήλωσε ο προπονητής της Μπορούσια, Έντιν Τέρζιτς.