Πώς ο Ολυμπιακός στοιχειώνει ακόμη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ θύμισε σε πολλούς εκείνη από τον Ολυμπιακό (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League.

Πώς ο Ολυμπιακός στοιχειώνει ακόμη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tι σχέση μπορεί να έχει η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό για το Champions League της περιόδου 2013-14 με αυτή που υπέστη χτες με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα της Premier League.

Η εφημερίδα του Μάντσεστερ Εvening News ανέτρεξε σε εκείνη την εποχή για να θυμίσει στον εκτελεστικό διευθυντή του κλαμπ ότι ξέχασε μια υπόσχεση που είχε δώσει.

O τίτλος του δημοσιεύματος είναι: Ed Woodward made a promise to Manchester United fans and he's not keeping it (Ο Έντ Γούντγουορντ έδωσε μια υπόσχεση στους οπαδούς της Μάντσεστερ και δεν την τήρησε).

Ποια ήταν αυτή η υπόσχεση; Όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα ο Γούντγουορντ είχε πάρει τη φωτογραφία του φωτεινού πίνακα στο Στάδιο Καραϊσκάκη το 2014 που ανέγραφε: Ολυμπιακός- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0.

Τη φωτογραφία είχε βάλει σε κάδρο και την είχε τοποθετήσει στο γραφείο του για να θυμάται ότι τέτοια κακά πράγματα δεν θα ξανασυμβούν.