Ποινή φυλάκισης για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ που είχε περάσει για λίγο από τον Ολυμπιακό καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για επίθεση σε αστυνομικό. 

Ποινή φυλάκισης για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ

Σοβαρές δικαστικές περιπέτειες για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, τον ποδοσφαιριστή που είχε παίξει πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό προτού πωληθεί στην Βέρντερ Βρέμης.

Ο παίκτης από το Μάλι είχε το περασμένο καλοκαίρι επεισόδιο στο αεροδρόμιο «Σαρλ Ντε Γκωλ» του Παρισιού με έναν αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας. Τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον τραυμάτισε, με συνέπεια να είναι αδύνατο το θύμα να εργαστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Πριν από μερικούς μήνες ο Γιαταμπαρέ καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό αλλά αφέθηκε ελεύθερος με δικαστική επιτήρηση μέχρι να εκδικαστεί η έφεσή του. Ούτε εκεί, όμως, δικαιώθηκε και τώρα είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Μετά τον Ολυμπιακό και την Βέρντερ ο Γιαταμπαρέ έπαιξε στο Βέλγιο για την Αντβέρπ και τώρα έχει επιστρέψει στην Γαλλία για λογαριασμό της Σοσό. Αλλά πλέον η καριέρα του κινδυνεύει με άδοξο φινάλε.