«Η Ρόμα έχει στη λίστα της τον Μοντέστο αν φύγει ο Πίντο»

Σε περίπτωση που ο Τιάγκο Πίντο αφήσει την Ρόμα για την Τότεναμ, η ιταλική ομάδα εξετάζει και την περίπτωση του Φρανσουά Μοντέστο. 

«Η Ρόμα έχει στη λίστα της τον Μοντέστο αν φύγει ο Πίντο»

Η Τότεναμ επιχειρεί να «αρπάξει» τον Τιάγκο Πίντο ώστε να του δώσει τα «κλειδιά» για τη νέα ομάδα της και σε περίπτωση που τα καταφέρει, τότε η Ρόμα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Repubblica στην Ιταλία, ο Φρανσουά Μοντέστο που τώρα εργάζεται στην Μόντσα θα μπορούσε να είναι μία πολύ σοβαρή αναπλήρωση στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα. Προφανώς το συνδέουν και με τη συνεργασία που είχε στον Ολυμπιακό με τη νέα CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου.

«Ο Γάλλος έχει ήδη ένα διαμορφωμένο διεθνές προφίλ και είναι στην κατάλληλη ηλικία για να καλύψει τη θέση. Σε ηλικία μόλις 45 ετών, έχει ήδη κερδίσει ένα πρωτάθλημα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (στην Τσάμπιονσιπ) και φέτος κατέπληξε τους πάντες με τη Μόντσα, έναν νέο σύλλογο που ανέβηκε πρόσφατα που καταλαμβάνει πλέον την όγδοη θέση της βαθμολογίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.