Λεβαντόφσκι: «Έμεινα έκπληκτος από το μήνυμα της Μπαρτσελόνα στα ρώσικα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το μήνυμα που έστειλε η Μπαρτσελόνα προς τους Ρώσους φιλάθλους της.

Λεβαντόφσκι: «Έμεινα έκπληκτος από το μήνυμα της Μπαρτσελόνα στα ρώσικα»

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε το μήνυμα των Σέρχι Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Μπαλντέ στα ρώσικα προκειμένου να ευχαριστήσουν τους Ρώσους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε δημόσια θέση για το συγκεκριμένο γεγονός εκφράζοντας την αντίθεσή του. Ο φορ των «μπλαουγκράνα» έχει δηλώσει ανοικτά την αντίθεσή του για την επιλογή της Ρωσίας να εισβάλει στην Ουκρανία.

Ο Πολωνός διεθνής είπε: «Έμαθα σχετικά με αυτό το βίντεο μετά από λίγη ώρα. Να το θέσω ήπια. Ήμουν πολύ έκπληκτος. Ρώτησα την ομάδα γι' αυτή την κατάσταση και γνωρίζω ότι δεν ήταν η επίσημη θέση της, αλλά μια δήλωση που έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τα Μέσα που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga.

Σε καταστάσεις σαν αυτή, συχνά δε ξέρεις ακόμα και σε ποιον μιλάς. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί ξεκάθαρα δεν το πρόσεξαν και σαν αποτέλεσμα κατέληξε πολύ άσχημα. Την ίδια στιγμή, από όσο ξέρω, η ομάδα σκοπεύει να λάβει δράσεις για τη συγκεκριμένη κατάσταση που δημιουργήθηκε».