Η επική ομιλία του Γκουαρντιόλα (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει τον τρόπο να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του και η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο για να δείξει το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα.

Η επική ομιλία του Γκουαρντιόλα (vid)

Μετά τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλήτρια Αγγλίας. Οι «πολίτες» έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο θέλησαν να δείξουν το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

«Σας πιέζω να είστε πιο τέλειοι. Για να κερδίσετε κάτι, το πιο σημαντικό, πρέπει να το αξίζετε. Θέλετε να παίξετε? Θέλετε τη μπάλα; Θέλετε να κινηθείτε; Θέλετε να παλέψετε; Σαν αδέρφια.

Θέλω τους πολεμιστές μου, να επιτεθούν σε όλους, να υπερασπιστούν τους πάντες, γιατί ό,τι κερδίσαμε, ήταν πάντα στο γήπεδο. Αν θέλουν αυτό το στέμμα, αν το θέλουν, πρέπει να πολεμήσουν. Μην τους το δώσετε. Αγαπώ τον σύλλογο και σας αγαπώ εσάς επίσης. Πάμε.

«Μέχρι την τελευταία πνοή, δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, παλέψτε για να κερδίσετε την Premier League», αναφέρει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.