Μαρινάκης: «Σημαντικό ότι δεν αλλάξαμε τον προπονητή»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League και στάθηκε στην απόφαση να μην προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Μαρινάκης: «Σημαντικό ότι δεν αλλάξαμε τον προπονητή»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με σκορ 1-0 της Άρσεναλ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «κανονιέρηδες» ο ιδιοκτήτες των Reds, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο Sky Sports και τόνισε πως ένας λόγος που έμεινε στην κατηγορία είναι επειδή έδειξε εμπιστοσύνη στον Στιβ Κούπερ και δεν προχώρησε σε αλλαγή του προπονητή.

«Υπήρχαν μόνο 5 ομάδες στην φετινή Premier League που δεν άλλαξαν προπονητή, ήμασταν μία από αυτές. Το να αλλάξεις έναν προπονητή είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση. Τώρα είναι ώρα να προγραμματίσουμε για το μέλλον. Στο τέλος της ημέρας είμαστε νικητές και πρέπει να πανηγυρίσουμε».

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ στη συνέχεια μίλησε στον Viaplay και στον Νορβηγό παλαίμαχο, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ. «Η πίστη που δείξαμε στον προπονητή ήταν πολύ σημαντική για αυτόν και για τους παίκτες, που έκαναν όσα μπορούσαν για να κρατήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα στην Premier League, όπου ανήκει. Την επόμενη χρονιά πιστεύω ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα τα πάμε πολύ καλύτερα.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ας το απολαύσουμε όλοι μας. Ξέρετε, όπως έχω πει πολλές φορές, η Νότιγχαμ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και εδώ αναδομούμε το brand. Πιστεύω ότι μπροστά μας έρχονται πολλές χαρούμενες ημέρες.

Οι οπαδοί είναι ευγνώμονες, αλλά κι εγώ είμαι ευγνώμων προς τους οπαδούς της Νότιγχαμ. Όπως εξήγησα και στην ανοιχτή επιστολή μου προς αυτούς χθες, υπήρξαν πολύ πιστοί, έκαναν την διαφορά και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο, επειδή πρέπει τώρα να κερδίσουμε κάποια τρόπαια, επίσης!

Είχαμε πολλές συζητήσεις σε όλη την διάρκεια της σεζόν με τον προπονητή, κάποιες καλές, κάποιες κακές, επειδή ο καθένας είχε τις απόψεις του.

Αλλά όλο αυτό είναι πολύ βοηθητικό, διότι μας αρέσουν να σκαρφαλώνουμε, μας αρέσουν οι προκλήσεις και είμαστε νικητές», τόνισε χαρακτηριστικά.