Επαφές του Μουρίνιο με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Επαφές του Μουρίνιο με την Παρί Σεν Ζερμέν

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο. Σε λίγες ημέρες ο Πορτογάλος προπονητής θα παίξει τον δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τελικό με τη Ρόμα, όμως έχει φουντώσει η φημολογία πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της την επόμενη σεζόν.

Τα δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση της ομάδας για το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο υπάρχουν ρεπορτάζ που θέλουν τον Μουρίνιο να έχει ήδη μιλήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

«Ο Μουρίνιο έχει ήδη μιλήσει αρκετές φορές με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λουίς Κάμπος. Για τον Κάμπος, ο Μουρίνιο είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα για να γίνει ο νέος προπονητής των Παριζιάνων.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Μουρίνιο συναντήθηκε στην Ρώμη και με τον εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, με τον προπονητή της Ρόμα να είναι συγκεντρωμένος πάντως αυτή τη στιγμή στον τελικός της 31ης Μαΐου στην Βουδαπέστη απέναντι στην Σεβίλλη», αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία.