Κούπερ: «Έχουμε βελτιωθεί αρκετά»

Ο Στιβ Κούπερ μίλησε για το παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άρσεναλ.

Κούπερ: «Έχουμε βελτιωθεί αρκετά»

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η Νότιγχαμ Φόρεστ που υποδέχεται την Άρσεναλ. Σε περίπτωση που πάρει τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση και την ίδια ώρα Μπράιτον και Σαουθάμπτον δεν νικήσουν στα δικά τους ματς τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Ο Στιβ Κούπερ μίλησε για το ματς με τους «κανονιέρηδες» και τόνισε πως η ομάδα του έχει βελτιωθεί.

«Νομίζω πως έχουμε εμφανίσει βελτίωση σε σύγκριση με τον περασμένο Οκτώβριο όταν χάσαμε εκεί, αλλά θα πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι. Δείτε πόσους πόντους έχουν μαζέψει και πόσα γκολ έχουν βάλει.

Αντιμετωπίζουμε μία κορυφαία ομάδα. Βάλτε κάτω όλα τα δεδομένα και θα δείτε πως πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», είπε ο Στιβ Κούπερ για την αποψινή (20/5, 19:30), αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

«Πάντα θέλεις το μέλλον σου να βρίσκεται στα χέρια σου. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την κατάσταση και πρέπει να την κεφαλοποιήσουμε. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να το πετύχουμε», σχολίασε ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ.