Γκουαρντιόλα: «Πιο σημαντικός στόχος η Premier League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το παιχνίδι της Σίτι με την Τσέλσι, το οποίο αναμένεται να της δώσει το πρωτάθλημα.

Γκουαρντιόλα: «Πιο σημαντικός στόχος η Premier League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, το οποίο είναι πολύ πιθανό να δώσει στην ομάδα του το πρωτάθλημα. Ο Καταλανός προπονητής τόνισε πως ο πιο σημαντικός στόχος για την ομάδα του είναι η Premier League.

«Η Premier League είναι η πιο σημαντική διοργάνωση γιατί είναι πάνω από 10, 11 μήνες. Είμαστε τυχεροί που είμαστε στην έδρα μας με τους ανθρώπους μας για να το πάρουμε», τόνισε ο Γκουαρντιόλα, ενώ σε ερώτηση για το αν θα δει το παιχνίδι της Άρσεναλ τόνισε: «Δεν νομίζω. Έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη μέρα. Στο μυαλό μου, θα ήθελα να πιστεύω ότι πρέπει να το κερδίσουμε για να είμαστε πρωταθλητές. Το να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδο θα ήταν το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι η Σίτι έχει 11 συνεχόμενες νίκες, ενώ είναι αήττητη σε 19 συνεχόμενα παιχνίδια στο γήπεδο της είπε: «Τα συναισθήματα είναι πολλά. Δεν μπορούμε να αποσπαθούμε. Δεν θα συγχωρήσουμε τον εαυτό μας. Εστιάζουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν για να τελειώσουμε καλά. Το κάναμε απέναντι στην Άρσεναλ, τη Λίβερπουλ, τη Γιουνάιτεντ, τις μεγάλες ομάδες εντός έδρας. Νιώθουμε ότι είμαστε δυνατοί, σίγουροι με τον κόσμο μας».

Ο τεχνικός της Σίτι ρωτήθηκε ακόμα και για την ένταση που είχε με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Η ένταση με τον Κέβιν μου αρέσει, φωνάζουμε ο ένας στον άλλον. Μου αρέσει αυτή η ενέργεια», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν το βλέπετε, αλλά μου φωνάζει στην προπόνηση. Αυτό χρειαζόμαστε. Μετά από αυτό γίνεται ο καλύτερος. Είναι ποδόσφαιρο, μπορούμε να το κάνουμε. Αυτά πρέπει να συμβούν για να είσαι ανταγωνιστικός».