Χετάφε: Ζητά να πάρει στα χαρτιά το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Χετάφε κατήγγειλε ότι μία αλλαγή της Ρεάλ Μαδρίτης στον μεταξύ τους αγώνα το περασμένο Σάββατο (13/5) έγινε παράνομα και ζητά να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Χετάφε: Ζητά να πάρει στα χαρτιά το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 1-0 τη Χετάφε το περασμένο Σάββατο (13/5) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 34η αγωνιστική της La Liga και πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μάρκο Ασένσιο στο 70ό λεπτό της συνάντησης.

Παρόλα αυτά, θέμα προέκυψε με την αλλαγή που πραγματοποίησαν οι «μερένγκες» στο 84’ με τον Οντριοθόλα να μπαίνει στο ματς αντί του τραυματία Καμαβινγκά, με την Χετάφε να υποστηρίζει ότι έγινε παράνομα και προχώρησε σε καταγγελία, με την οποία ζητά πλέον να πάρει το ματς στα χαρτιά (0-3).

Πιο συγκεκριμένα, εκείνη τη στιγμή ο Ασένσιο ήταν έτοιμος να αποχωρήσει με τον Οντριοθόλα να έχει ήδη μπει στον αγωνιστικό χώρο. Η Χετάφε λοιπόν τονίζει ότι η αλλαγή είχε ήδη γίνει και ο Οντριοθόλα έπρεπε να αντικαταστήσει τον Ασένσιο και όχι τον Καμαβινγκά που χτύπησε και αποχώρησε.

Η καταγγελία της Χετάφε διαβιβάστηκε από την ισπανική Ομοσπονδία στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με τη σειρά της καλείται μέσα σε διάστημα τριών ημερών να δώσει μία απάντηση, πριν εξεταστεί η υπόθεση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.