Ριβάλντο: «Ξεγελάστηκε από τα χρήματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Ριβάλντο αναφέρθηκε στην απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ναδρ.

Ριβάλντο: «Ξεγελάστηκε από τα χρήματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Για την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Νοέμβρη να αποχωρήσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ αναφέρθηκε ο Ριβάλντο.

Μιλώντας στην «Mundo Deportivo», ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος εξέφρασε την άποψή του ότι ο Πορτογάλος επιθετικός πιθανότατα παρασύρθηκε από τα χρήματα που έλαβε, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κατανοώ ότι μερικές φορές οι παίκτες ξεγελιούνται από τα μεγάλα συμβόλαια που υπογράφουν στην Σαουδική Αραβία, όπου εκεί όμως η ζωή είναι πιο κλειστή και το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο όπως αναμένουν.

Οπότε, ενδέχεται να περνάς μία φάση απογοήτευσης ή να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Εκτός αν τα χρήματα είναι αρκετά για να έρχονται ως αντίβαρο σε μία ζωή που δεν είναι τόσο ευτυχής. Θα ήταν καλό για εκείνον και το ποδόσφαιρο να δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Ρεάλ και να κλείσει εκεί την καριέρα του», είπε σχετικά.