Ολυμπιακός: Η επιστροφή του ονόματος του Γκατούζο και το ενδιαφέρον από ομάδες της Serie A

Στην Ιταλία ξαναβάζουν τον Τζενάρο Γκατούζο στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, αλλά και για ομάδες της Serie A.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του ονόματος του Γκατούζο και το ενδιαφέρον από ομάδες της Serie A

Έγκυροι Ιταλοί δημοσιογράφοι επανέφεραν δυναμικά για τον Ολυμπιακό το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Τόνισαν συγκεκριμένα ότι βρίσκεται ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων των Πειραιωτών, από τη στιγμή που η υπόθεση του Σεργκέι Ρεμπρόφ αγγίζει τα όρια του απίθανου για να επιτευχθεί το deal.

Ο Γκατούζο λοιπόν είναι ξανά στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, βάσει των όσων διαδίδουν στην γειτονική χώρα, δίχως όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από την πειραϊκή ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν έχει μιλήσει ποτέ επισήμως για τον προπονητή που κυνηγάει για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του πάντως ο πρώην τεχνικός των Μίλαν, Νάπολι και Βαλένθια φέρεται να απασχολεί σοβαρά και ομάδες από τη Serie A, αλλά περιμένει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, να ζυγίσει τις προσφορές που έχει και αναλόγως να πράξει για το τι θεωρεί ότι είναι το καλύτερο δυνατόν για το δικό του μέλλον.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκατούζο αποτέλεσε βασικό στόχο από την ημέρα που ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του. Μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αν έχουν βάση τα όσα διαδίδουν οι Ιταλοί.