Ακολούθησε την Ρέξαμ στην Football League η Νοτς Κάουντι

Η Νοτς Κάουντι πέτυχε την άνοδο στην Football League μετά την νίκη της επί της Τσέστερφιλντ στα πέναλτι στον τελικό των πλέι οφ της National League στο Γουέμπλεϊ.

Ακολούθησε την Ρέξαμ στην Football League η Νοτς Κάουντι

Η Νοτς Κάουντι είχε τερματίσει δεύτερη στην National League πίσω από την Ρέξαμ του Ράϊαν Ρέϊνολντς και έχασε την αυτόματη άνοδο. Τώρα όμως πέρασε από τα πλέι οφ και κέρδισε την άνοδο στην League Two.

Ο Ρέινολντς χάρηκε πολύ που είδε την Νοτς Κάουντι να εντάσσεται στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τους συγχαρεί.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Συγχαρητήρια στην Νοτς Κάουντι! Τι παιχνίδι, τι σεζόν, τι καρδιά. Θα σας δούμε στη συνέχεια στην αγγλική Football League".

Η ομάδα από τα Μίντλαντς έσπασε αρκετά ρεκόρ κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ πήγε στα ίσα με την πρωτοπόρο της κατηγορίας.

Έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων νικών στην National League από 46 αγώνες με 32 νίκες, ρεκόρ που ξεπέρασε η Ρέξαμ που κέρδισε 34 αγώνες, καθώς και τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες σε μια σεζόν πρωταθλήματος με 15.

Ήταν η πρώτη σκόρερ της National League - πέτυχε 117 γκολ, ένα περισσότερο από την Ρέξαμ - ενώ κατέρριψε και το ρεκόρ βαθμών με 107 βαθμούς, σύνολο που επίσης ξεπέρασε η Ρέξαμ. Η Ρέξαμ κατέκτησε το πρωτάθλημα με 111 βαθμούς.

Στον τελικό των πλέι οφ, η Τσέστερφιλντ προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αφού ο Άντριου Ντάλας σκόραρε με πέναλτι στο έκτο λεπτό του αγώνα. Τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού ο Φιτζσίμονς δεν μπόρεσε να αποκρούσει το σουτ του Μπόστοκ, μέσου της Νοτς Κάουντι, στο 88ο λεπτό.

Και οι δύο ομάδες σκόραραν στην παράταση, με τον Ντόμπρα της Τσέστερφιλντ να χτυπάει πρώτος στο 93ο λεπτό, αλλά η Νοτς Κάουντι απάντησε ξανά με τον Ροντρίγκες στο 108ο λεπτό.

Ωστόσο, ήταν νικήτρια στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας με 4-3, με τον Σκοτ να πετυχαίνει το καθοριστικό πέναλτι.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη του Υπεύθυνου Ακαδημιών της Νοτς Κάουντι, Τιγκράν Ταντεβοσιάν στο ΦΩΣ.