Πιόλι: «Έχει πιθανότητες να προλάβει την Ίντερ ο Λεάο»

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε για τον Ραφαέλ Λεάο και τις πιθανότητες που έχει να προλάβει το παιχνίδι της Μίλαν με την Ίντερ.

Πιόλι: «Έχει πιθανότητες να προλάβει την Ίντερ ο Λεάο»

Καθόλου καλά δεν πήγε για τη Μίλαν ο πρώτος ημιτελικός με αντίπαλο την Ίντερ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 2-0. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση και ελπίζουν στη ρεβάνς να έχουν στη διάθεση τους τον Ραφαέλ Λεάο. Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι μίλησε για τον αγώνα με την Ίντερ και τόνισε πως ο Λεάο έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς.

«Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, όπως το γεγονός ότι ο Ράφα δεν θα είναι διαθέσιμος το Σάββατο, όμως υπάρχουν καλές πιθανότητες να προπονηθεί την Κυριακή και να είναι εντάξει για την Τρίτη.

Οι Ζλάταν και Φλορέντσι θα είναι επίσης εκτός, ενώ δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους Κρούνιτς και Μεσίας που είχαν και αυτοί τραυματισμούς», είπε ο Πιόλι και συνέχισε: «Υπάρχει η υποχρέωση νίκης στο παιχνίδι, τόσο για τη θέση μας στη βαθμολογία όσο και για την προετοιμασία μας για τον αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ στο Champions League.

Από εδώ και πέρα όμως θα παίζουμε με το μυαλό και την καρδιά μας. Θα είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι για την Σπέτσια αφού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα δώσουν αγώνα έχοντας πέσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού», κατέληξε ο τεχνικός της Μίλαν.