Μπάγερν Μονάχου: Ξανά στις προπονήσεις ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ ξεπέρασε το κάταγμα στο πόδι του μετά από πτώση σε πίστα του σκι και επανήλθε στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Ξανά στις προπονήσεις ο Νόιερ

Στην ενεργό δράση επέστρεψε μετά από απουσία τεσσάρων μηνών ο Μάνουελ Νόιερ λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Θύμα κατάγματος στο δεξί πόδι μετά από πτώση σε πίστα του σκι τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, ο Μάνουελ Νόιερ ανάγκασε την Μπάγερν Μονάχου να αναζητήσει νέο τερματοφύλακα για το δεύτερο μισό της περιόδου.

Τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιαν Σόμερ, που ήρθε από την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, που απειλείται από ενδεχόμενο τέλος της καριέρας του, πήρε επιτέλους το «πράσινο φως» για την επιστροφή.

Ο Γερμανός διεθνής με τις 117 συμμετοχές στη «Νατσιονάλμανσαφτ» επέστρεψε σήμερα (11/5) στις προπονήσεις της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο τελευταίος αγώνας του Νόιερ σε επίσημη διοργάνωση χρονολογείται από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων, την 1η Δεκεμβρίου 2023.