Εμπαπέ κατά «Equipe»: «Μην βάλετε ξανά το όνομά μου στις σαλάτες σας»

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ εξαπέλυσε επίθεση κατά της γαλλικής εφημερίδας για ένα ρεπορτάζ που ανέφερε πως παρενέβη στην εθνική Ελπίδων της χώρας

Εμπαπέ κατά «Equipe»: «Μην βάλετε ξανά το όνομά μου στις σαλάτες σας»

Στη γαλλική εφημερίδα υπήρξε ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν ότι ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν απέτρεψε παίκτες της εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας να προχωρήσουν σε απεργία, διότι δεν τους επετράπη να νηστέψουν την περίοδο που οι μουσουλμάνοι είχαν το Ραμαζάνι.

«Ένας άνεμος πανικού φύσηξε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Ελπίδων, τον περασμένο Μάρτιο, όταν μια μικρή ομάδα παικτών ανακοίνωσε στο επιτελείο ότι ήθελε να νηστέψει κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού... και να εξετάσει το ενδεχόμενο απεργίας».

Αυτός ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια αναφερόταν: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ κλήθηκε να μιλήσει στη νεότερη γενιά. Πριν από την προπόνηση, ο σταρ, ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας, φρόντισε να κατανοήσει την άποψή τους, αλλά τους απέτρεψε από κάθε συλλογική δράση».

Το κείμενο προκάλεσε το ξέσπασμα του Εμπαπέ, ο οποίος στο twitter σχολίασε το δημοσίευμα κι επιτέθηκε στην «Equipe»: «Αποφύγετε να βάζετε το όνομά μου στις σαλάτες σας και ελέγξτε τις πηγές σας παρακαλώ… Καλησπέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ.