Αποθέωση για Τικίνιο από τον προπονητή του

Ο τεχνικός της Μποταφόγκο Λουίς Κάστρο μίλησε με θερμά λόγια για την παρουσία του Τικίνιο στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος στην Βραζιλία. 

Αποθέωση για Τικίνιο από τον προπονητή του

Ο Τικίνιο Σοάρες δόθηκε από τον Ολυμπιακό στην Μποταφόγκο και μετά την περσινή καλή σεζόν του έχει ξεκινήσει ακόμη καλύτερα το φετινό πρωτάθλημα στην Βραζιλία.

Ο έμπειρος στράικερ έχει βάλει τρία γκολ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την Μποταφόγκο να έχει πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας, ο προπονητής του Τικίνιο, ο Λουίς Κάστρο μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

«Είναι το «Νο 9» που περίμενε ο κόσμος. Ένας μεγάλος σκόρερ, ένας παίκτης που παίζει καλά με την πλάτη, έχει έντονη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και προβληματίζει με κάθε τρόπο τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας. Ο Τικίνιο εκπροσωπεί την επίθεση της Μποταφόγκο πάρα πολύ καλά», τόνισε ο Λουίς Κάστρο και περιμένει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια από τον κορυφαίο παίκτη του περασμένου μήνα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα,