Σαουδική Αραβία: «Χρυσάφι» στον Γιορίς για συμβόλαιο συνεργασίας

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, έχει δεχτεί «χρυσή» πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Σαουδική Αραβία: «Χρυσάφι» στον Γιορίς για συμβόλαιο συνεργασίας

Οι Σαουδάραβες δεν μένουν μόνο στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. Η μετακίνηση του Πορτογάλου επιθετικού άνοιξε την… όρεξη στις ομάδες της χώρας, που πλέον φιλοδοξούν να πάρουν στο πρωτάθλημα και άλλα μεγάλα «αστέρια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μετά τις πρόσφατες προτάσεις που έγιναν σε Λιονέλ Μέσι, Λούκα Μόμντριτς και Σέρχιο Μπουσκέτς, πλέον ήρθε και η σειρά του Ούγκο Γιορίς, ο οποίος συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής Γαλλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», ο 36χρονος γκολκίπερ έχει δεχτεί «μυθική» πρόταση για να μετακομίσει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μάλιστα του προσέφερε συμβόλαιο συνεργασίας με τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει στους λονδρέζους.

Ο Γιορίς έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ για έναν ακόμα χρόνο, ενώ βρίσκεται στο σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας από το 2012.