«Fanatic»: Πρόταση της Μπολόνια σε Μπακασέτα

Η Μπολόνια κινείται για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Fanatic».

«Fanatic»: Πρόταση της Μπολόνια σε Μπακασέτα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, τον οποίο φιλοδοξεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής «Fanatic», ο ιταλικός σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας στον αρχηγό της Εθνικής μας, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ για έναν ακόμα χρόνο (2024).

«Ο Αναστάσιος Μπακασέτας κάνει άλλη μια εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία. Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός μέσος έχει απολογισμό 11 γκολ και 11 ασίστ σε 38 παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ. Εξαιρετικές εμφανίσεις, που πείθουν αρκετούς συλλόγους να προχωρήσουν ενόψει του καλοκαιριού.

Μετά τη Βόλφσμπουργκ, η Μπολόνια πρόσφερε και 7 εκατομμύρια συν μπόνους για τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο. Ο σύλλογος της Τραπεζούντας, πάντως, ελπίζει να πάρει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια από την πώλησή του», σημειώνει σχετικά το δημοσίευμα.