Τότεναμ: Κοντά σε συμφωνία με τον Γκλάσνερ για τον πάγκο

Η διοίκηση της Τότεναμ είχε συνάντηση με τον Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τότεναμ: Κοντά σε συμφωνία με τον Γκλάσνερ για τον πάγκο

Η διοίκηση της Τότεναμ συνεχίσει να αναζητά έναν μόνιμο προπονητή για τον πάγκο της, μετά τη λύση της συνεργασία της με τον Αντόνιο Κόντε. Στη λίστα των «σπιρουνιών» για τη θέση βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον 48χρονο Αυστριακό, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Premier League και να αναλάβει τον σύλλογο.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι αρκετά προχωρημένος και εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι υπό τις οδηγίες του Όλιβερ Γκλάσνερ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφτασε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην κατάκτηση του Europa League στον τελικό κόντρα στη Ρέιντζερς, που κρίθηκε στα πέναλτι (5-4) μετά το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Φέτος οι «αετοί» βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τη Λειψία στις 3 Ιουνίου.