Λεβαντόφσκι: «Στηρίζω την Μπάγερν στη μάχη της Bundesliga. Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga, αλλά και την πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα.

Λεβαντόφσκι: «Στηρίζω την Μπάγερν στη μάχη της Bundesliga. Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπορεί να αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν ξεχνά τους Βαυαρούς και τα χρόνια που πέρασε στο γερμανικό σύλλογο.

Ο Πολωνός επιθετικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η πρώην ομάδα του για την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρώτη του χρονιά στην Μπαρτσελόνα.

«Αν κάποια από τις δύο ομάδες κάνει λάθος τώρα (σ.σ. Μπάγερν και Ντόρτμουντ), θα χάσει το πρωτάθλημα στην Bundesliga. Αλλά νομίζω ότι η Μπάγερν βρίσκεται στον σωστό δρόμο και έχει τον πρώτο λόγο. Έχω ακούσει πολλούς που λένε ότι θα ήταν καλύτερο για το πρωτάθλημα να το πάρει η Ντόρτμουντ, αλλά είμαι με την Μπάγερν και ελπίζω τα παιδιά εκεί να πάρουν τον τίτλο και να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι σίγουρα πολύ συναρπαστικές.

Όσα έζησα και πέτυχα στην Μπάγερν θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μου. Πάντα θα τα θυμάμαι με χαρά. Ήμουν 12 χρόνια στη Γερμανία, 8 από αυτά στην Μπάγερν, είχα πάρα πολλές εμπειρίες. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ», είπε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν και στην Ντόρτμουντ, η οποία την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος Μπάγερν.

Όσο για την Μπαρτσελόνα, σημείωσε: «Τα πάω υπέροχα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο.

Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κατακτήσει τίποτα έως τώρα και αυτό θα είναι υπέροχο για την εξέλιξή τους να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και για μένα είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι ένα πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα».