Τεν Χαγκ: «Θέλουμε να ανανεώσει ο Ντε Χέα»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει ο Ισπανός τερματοφύλακας Νταβίντ Ντε Χέα το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Τεν Χαγκ: «Θέλουμε να ανανεώσει ο Ντε Χέα»

Στο μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, εκφράζοντας την επιθυμία του να δει τον παίκτη να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Ολλανδός υπερασπίστηκε τον παίκτη του, μετά το λάθος που έκανε ο τελευταίος στο χθεσινό παιχνίδι (7/5) πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, που οδήγησε τη Γιουνάιτεντ σε ήττα (1-0) στο Λονδίνο.

«Θέλουμε να μείνει και θέλουμε να επεκτείνει το συμβόλαιό του. «Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα τις περισσότερες φορές στο πρωτάθλημα, οπότε δεν θα ήμασταν εδώ σε αυτή τη θέση χωρίς αυτόν.

Έχει πλήρως την εμπιστοσύνη μου. Καμία ανησυχία μαζί του. Αυτά συμβαίνουν, αλλά ως ομάδα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις, να δείξεις χαρακτήρα και να ανακάμψεις», είπε σχετικά.