Μίλαν: Ανακοινώνει σύντομα την ανανέωση του Λεάο

Ένα βήμα πριν από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μίλαν βρίσκεται ο Ράφαελ Λεάο, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει την ανακοίνωση. Μάλιστα, οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να ανακοινώσουν την συμφωνία τους ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

Μίλαν: Ανακοινώνει σύντομα την ανανέωση του Λεάο

Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν πολύ καιρό, αλλά η Μίλαν και ο Ράφαελ Λεάο έχουν τελικά συμφωνία στα χέρια τους, το μόνο που λείπει είναι η υπογραφή του Πορτογάλου εξτρέμ. Σύμφωνα με το Calciomercato.com, η συμφωνία θα κοστίσει στη Μίλαν 35 εκατ. ευρώ καθαρά για πέντε χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι ο νέος μισθός του Λεάο θα είναι 7 εκατ. ευρώ ετησίως (πιθανότατα μαζί με τα μπόνους), ενώ θα υπάρχει και μπόνους υπογραφής ύψους 3 εκατ. ευρώ. Σε αντίθεση με τους Τζίτζιο Ντοναρούμα και Φρανκ Κεσιέ, ο Λεάο πίεσε για την ανανέωση και αυτό ήταν το μεγάλο κλειδί.

Ο Ζόρζε Μέντες εθεάθη χθες στο Μιλάνο, όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, και είναι ένα σημαντικό μήνυμα. Λιλ και Σπόρτινγκ συζητούν αυτή τη στιγμή για το πρόστιμο των 22 εκατ. ευρώ και όπως όλα δείχνουν η γαλλική ομάδα θα αναλάβει πλήρως την πληρωμή αυτή.

Όπως καταλήγει το ρεπορτάζ, η ιδέα είναι να ανακοινωθεί η ανανέωση του Λεάο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πριν το πρώτο ματς με την Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League.