Primeira Liga: Ισοπαλία για Μπενφίκα με... υπογραφή Γκαζαριάν

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας έσωσε την Μπενφίκα, η οποία έχασε από τραυματισμό τους Ζαρντέλ και Γκάμπριελ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. 

Primeira Liga: Ισοπαλία για Μπενφίκα με... υπογραφή Γκαζαριάν

To γκολ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας, Γκεβόργκ Γκαζαριάν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, υποχρέωσε την Μπενφίκα σε ισοπαλία 2-2 στην εκτός έδρας της αναμέτρηση, στο άνοιγμα της 6ης αγωνιστικής στην Primeira.
Στο τελευταίο της παιχνίδι, που μάλιστα ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας, πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League.

Η Μπενφίκα, που βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της κατάταξης, έχει παράπονα από την διαιτησία, κυρίως εξαιτίας της αποβολή του Αργεντινού Κόντι στο 87', ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αποχώρησαν τραυματισμένοι οι Βραζιλιάνοι Ζαρντέλ (16') και Γκάμπριελ (65') και είναι αμφίβολοι για το ματς με την ΑΕΚ.

Ράφα Σίλβα (3', 84') τα δύο γκολ των «αετών» της Λισαβόνας, που πάντως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες , ο Γκαζαριάν ισοφάρισε δύο φορές για την Τσάβες ( 75', 94')

Βασικός αγωνίστηκε ο Βλαχοδήμος, από τον πάγκο παρακολούθησε την συνάντηση ο Σάμαρης.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιντα, Ζαρντέλ (Κόντι 16'), Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Φέισα, Πίτσι (Ζόνας 80'), Γκάμπριελ (Τζέντσον Φερνάντες 65'), Ράφα Σίλβα, Τσέρβι, Σεφέροβιτς

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος:


Τσάβες-Μπενφίκα 2-2

Πόρτο-Τοντέλα 28/9

Μορεϊρένσε-Φεϊρένσε 29/9

Ρίο Αβε-Μποαβίστα 29/9

Σπόρτινγκ Λισ.-Μαρίτιμο 29/9

Νασιονάλ-Σάντα Κλάρα 30/9

Γκιμαράες-Σετούμπαλ 30/9

Μπελενένσες-Μπράγκα 30/9

Αβες-Πορτιμονένσε 1/10


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Μπενφίκα 14 - 6 αγ.
Μπράγκα 13
Πόρτο 12
Ρίο Άβε 10
Σπόρτινγκ Λ. 10
Μαρίτιμο 10
Φεϊρένσε 8
Τσάβες 7 -6 αγ.