Bild: Μπάγερν και Μανέ συμφώνησαν για το «διαζύγιο»

Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε συμφωνία με τον Σαντιό Μανέ προκειμένου ο Σενεγαλέζος επιθετικός να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την «Bild».

Bild: Μπάγερν και Μανέ συμφώνησαν για το «διαζύγιο»

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται πλέον ο Σαντιό Μανέ, καθώς είναι πλέον ειλημμένη η απόφαση της Μπάγερν Μονάχου να παραχωρήσει τον Σενεγαλέζο επιθετικό το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «Bild», ο ποδοσφαιριστής παραμένει απομονομένος στο σύλλογο μετά το επεισόδιο που είχε με τον συμπαίκτη του, Λιρόι Σανέ, στα αποδυτήρια του «Έτιχαντ» μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Παράλληλα, παρά και την άφιξη του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Μανέ συνεχίζει να αδυνατεί να προσαρμοστεί στους Βαυαρούς και πλέον ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου για να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου.

Ο Μανέ, που έφυγε πέρσι το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ για να ενταχθεί στην Μπάγερν, έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως το 2025, ενώ για την απόκτησή του υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από Τσέλσι και Ρόμα.

Την τρέχουσα σεζόν ο Σενεγαλέζος έχει καταγράψει 12 γκολ και 5 ασίστ σε 35 εμφανίσεις του με τους πρωταθλητές Γερμανίας σε όλες τις διοργανώσεις.