Κλοπ: «Περιμένω τιμωρία, αλλά περιέγραψα τα συναισθήματά μου»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εξέφρασε την άποψή του ότι περιμένει τιμωρία από την αγγλική Ομοσπονδία για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Κλοπ: «Περιμένω τιμωρία, αλλά περιέγραψα τα συναισθήματά μου»

Τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής λίγκας για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Τότεναμ περιμένει ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο τέταρτο και νικητήριο γκολ που πέτυχαν οι «κόκκινοι» κόντρα στα «σπιρούνια» στο «Άνφιλντ» (4-3), όταν ο ίδιος έτρεξε προς τον τέταρτο διαιτητή Τζον Μπρουκς για να πανηγυρίσει, ενώ αμέσως μετά κατηγόρησε τον ρέφερι Πολ Τίρνεϊ ότι είχε κάτι «κόντρα» στη Λίβερπουλ.

«Μάλλον πρέπει να περιμένω την τιμωρία, γιατί οι διαιτητές πιστεύουν ότι αμφισβήτησα την ακεραιότητά τους. Αλλά αυτή τη στιγμή, απλώς περιέγραψα τα συναισθήματά μου. Δεν έπρεπε να γίνει καθόλου η όλη κατάσταση. Ήταν από συγκίνηση, από θυμό. Γι’ αυτό πανηγύρισα όπως πανηγύρισα. Προσπάθησα να ηρεμήσω, δεν πέτυχε», είπε αρχικά ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (3/4, 22.00) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Φούλαμ και πρόσθεσε:

«Κερδίσαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου με 4-3 με θεαματικό τρόπο και οι μόνοι τίτλοι αφορούσαν εμένα και πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό, δεν είναι απαραίτητο και δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι».