Ντε Λαουρέντις: «Το σημαντικό είναι πως πήραμε τον τίτλο της τιμιότητας»

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε κατακτήσει περισσότερα πρωταθλήματα στην Ιταλία, αν όλα λειτουργούσαν κανονικά στη γειτονική χώρα.

Ντε Λαουρέντις: «Το σημαντικό είναι πως πήραμε τον τίτλο της τιμιότητας»

Σε ρυθμούς φιέστας βρίσκονται για ακόμα μία φορά άπαντες στη Νάπολι, εν αναμονή της κατάκτησης του πρωταθλήματος από το σύλλογο του ιταλικού νότου.

Οι «παρτενοπέι» χρειάζονται έστω έναν βαθμό στο παιχνίδι τους με αντίπαλο την Ουντινέζε την προσεχή Πέμπτη (4/5) για την 33η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ωστόσο μπορούν να εξασφαλίσουν το τρόπαιο και από αύριο, αν η Λάτσιο δεν κερδίσει στο «Ολίμπικο» τη Σασουόλο.

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είπε σε δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι ανοίξαμε αυτόν τον νικηφόρο τίτλο λίγο καιρό πριν. Τότε κάποιες επαναλαμβανόμενες παρατυπίες μάς επηρέασαν. Μερικές φορές τερματίσαμε δεύτεροι ενώ θα έπρεπε να είχαμε βγει πρώτοι. Αισθάνομαι πως έχουμε κατακτήσει περισσότερους τίτλους αλλά το πιο σημαντικό, κερδίσαμε τον τίτλο της τιμιότητας.

Έχω μεγάλο ενθουσιασμό, ειδικά έχοντας ακούσει αστεία πράγματα όπως “Ο Ντε Λαουρέντις δεν θέλει να πάρει το Σκουντέτο”. Πέρυσι, όταν όλοι έφευγαν και έλεγα πως ήλπιζα στην κατάκτηση του τίτλου, με κοίταζαν σαν να έλεγαν “καημένε τύπε”. Είμαι υπερήφανος να βλέπω τη χαρά στους δρόμους, έχω συμβάλλει σε αυτό», είπε σχετικά.