Κύπρος: Ισόπαλο το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, πρώτος ο Άρης Λεμεσού

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έμειναν στο 0-0 και ο Άρης Λεμεσού που νίκησε την Πάφο 2-1 παραμένει στην κορυφή. 

Κύπρος: Ισόπαλο το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, πρώτος ο Άρης Λεμεσού

Το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να νικήσει την Ομόνοια (0-0) παρά τις ευκαιρίες και το δοκάρι του Κονσταντίνοφ. Χαμένο πέναλτι στην αρχή οι φιλοξενούμενοι με τον Ανσαριφάρντ, αύξησε το προβάδισμα για τον τίτλο ο Άρης Λεμεσού.

Η Ομόνοια κέρδισε πολύ νωρίς πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο, αλλά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ απέτυχε να το αξιοποιήσει και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 13’ ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Κβιλιτάια για το ΑΠΟΕΛ, με το παιχνίδι να είναι αρκετά ισορροπημένο στη συνέχεια. Όπως δεν καταγράφηκε και δοκάρι στις καθυστερήσεις από προσπάθεια του Παναγιώτου να διώξει, καθώς πάλι υπήρχε οφσάιντ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξεκίνησε με πίεση για τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι παίκτες της δεν είχαν ουσία στις προσπάθειές τους. Ευκαιρίες χάθηκαν από Μπεν και Κβιλιτάια, αλλά η μεγαλύτερη ήταν το δοκάρι του Κονσταντίνοφ στο 75’. Στις καθυστερήσεις ο Ουζόχο απέκρουσε την κεφαλιά του Κρέσπο.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Νόμπρε έδειξε κίτρινη σε: Ντβάλι , Τσεμπάκ– Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Φεράρι, Σούσιτς (50’ λ.τ. Τσεμπάκ), Κρέσπο, Ντβάλι, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Μπεν (64’ Μακέντα), Ντάλσιο (86' Ηλία), Εφραίμ (64’ Ντονγκαλά), Κβιλιτάια.

Ομόνοια: Ουζόχο, Κασάμα (64’ Μιξ), Λοΐζου (46’ Σράντι), Κίτσος, Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (46’ Κακουλλής), Ζαχαρίου (73’ Παπουλής), Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπέζους (64’ Χαραλάμπους)

Στο άλλο παιχνίδι για τα playoffs στην Κύπρο ο Άρης Λεμεσού νίκησε με 2-1 την Πάφο με το νικητήριο γκολ από τον Κοκοριν στο 87’. Οι γηπεδούχοι που παρέμειναν στην κορυφή προηγήθηκαν με τον Γκομίς στο 61’, η Πάφος ισοφάρισε με τον Ζάιρο στο 70’, αλλά η ομάδα της Λεμεσού πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Η βαθμολογία στην Κύπρο σε 32 αγώνες

1. Άρης Λεμεσού 67

2. ΑΠΟΕΛ 64

3. ΑΕΚ Λάρνακας 61

4. Πάφος 58

5. Απόλλων Λεμ. 56

6. Ομόνοια 46