Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή...»

Ο τεχνικός της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για τη φιέστα που χάλασε η Σαλερνιτάνα με το 1-1 στο κατάμεστο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή...»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ζήτησε κατά κάποιο τρόπο συγγνώμη (εξαιτίας του 1-1 με τη Σαλερνιτάνα) από τον κόσμο της Νάπολι που πλημμύρισε τους δρόμους της πόλης και γέμισε το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Νάπολι:
*** «Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά σήμερα στον υπέροχο κόσμο μας. Το νιώθουμε εδώ και καιρό ότι αυτά τα τελευταία παιχνίδια είναι τα πιο κουραστικά. Βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη, η οποία έκλεισε σαν σκαντζόχοιρος και μας έβαλε δύσκολα».

*** «Μετά, ήρθε αυτό το εκπληκτικό γκολ για την ισοφάριση. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους φιλάθλους μας τη μεγάλη χαρά που μας δίνουν. Είμαστε αυτοί που καλούμαστε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά τους. Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή, νιώθω πολύ άνετα στη θέση που βρισκόμαστε».
*** «Μιλάω με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες μου, διότι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε, κάνοντας ό,τι του ζητηθεί με το κεφάλι κάτω. Έχουν γίνει μια παρέα. Όποιος έρθει να φορέσει αυτή τη φανέλα, με το παρελθόν που έχει αυτός ο σύλλογος, δεν έχει άλλη επιλογή».
*** «Είναι ξεκάθαρο ότι όταν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα αξίζουν και σε εμένα συγχαρητήρια, όμως οι παίκτες τα αξίζουν περισσότερο. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ, αναγκάζουν τους υπόλοιπους να κρατήσουν ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας τους υψηλό κίνητρο».