Ρουμπιάλες: «Αν επιστρέψει ο Μέσι στη La Liga, θα γίνει δεκτός με ανοιχτές αγκαλιές»

Ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Ρουμπιάλες: «Αν επιστρέψει ο Μέσι στη La Liga, θα γίνει δεκτός με ανοιχτές αγκαλιές»

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και να επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με τους πρωταθλητές Γαλλίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ οι «μπλαουγκράνα» έχουν έτοιμο ήδη διετές συμβόλαιο στο παιχνίδι.

«Αν επιστρέψει στη La Liga θα γίνει δεκτός με ανοιχτές αγκαλιές. Ήμουν τυχερός που έπαιξα απέναντι στον Μέσι, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή τύχη ή κακή τύχη γιατί έπρεπε να τον μαρκάρω και είναι μοναδικός, θεαματικός, φανταστικός παίκτης, αλλά ούτε εγώ θα ασχοληθώ με την πιθανή επιστροφή του», ανέφερε ο 45χρονος παλαίμαχος αμυντικός και πλέον πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες και πρόσθεσε:

«Τελικά, όλοι οι Ισπανοί, αλλά και οι Ισπανοί ποδοσφαιρόφιλοι εκτός της χώρας θέλουν οι καλύτεροι παίκτες να βρίσκονται στο πρωτάθλημά μας. Ό,τι κι αν συμβεί, ο Μέσι είναι μοναδικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πάντα θα του εύχομαι τα καλύτερα».