Κόνιασπορ – Τραμπζονσπόρ 2-1: Ο Μπουχαλάκης νίκησε Μπακασέτα, Σιώπη

Η Κόνιασπορ με βασικό τον Ανδρέα Μπουχαλάκη νίκησε 2-1 την Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα, ο οποίος αποβλήθηκε στο 45’.

Κόνιασπορ – Τραμπζονσπόρ 2-1: Ο Μπουχαλάκης νίκησε Μπακασέτα, Σιώπη

Με το… αριστερό ξεκίνησε ο Νέναντι Μπιέλιτσα την πορεία του στην τεχνική ηγεσία της Τραμπζονσπόρ.

Στον ντεμπούτο του στους πρωταθλητές Τουρκίας ο σύλλογος ηττήθηκε και μάλιστα με ανατροπή 2-1 εκτός έδρας από την Κόνιασπορ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής στην κατηγορία.

Ένα αποτέλεσμα που απομάκρυνε ακόμα περισσότερο την ομάδα της Τραπεζούντας από την τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Κομβικό σημείο του παιχνίδι ήταν η αποβολή του Τάσου Μπακασέτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, που υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να παίξουν με δέκα παίκτες.

Αν και είχαν προηγηθεί 0-1 στο 12’ με τον Χάμζικ, στη συνέχεια η Κόνιασπορ έφτασε στην ισοφάριση στο 37’ με τον Ποζουέλο και στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα πετυχαίνοντας την ανατροπή με τον Ντίκμεν στο 85’.

Για την Κόνιασπορ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 63’, ενώ για την Τραμπζονσπόρ πέρα από τον Μπακασέτα στο αρχικό σχήμα βρισκόταν και ο Μανώλης Σιώπης.