Bundesliga: «Άσφαιρη» η Ουνιόν, κουνάει «σεντόνι» η Φράιμπουργκ

Η Ουνιόν Βερολίνου έμεινε στο 0-0 με τη Λεβερκούζεν και έμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Η Φράιμπουργκ κέρδισε 1-0 την Κολωνία και βλέπει Champions League. Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga και η βαθμολογία.

Bundesliga: «Άσφαιρη» η Ουνιόν, κουνάει «σεντόνι» η Φράιμπουργκ

Πολύτιμους πόντους απώλεσε η Ουνιόν στη μάχη που μαίνεται για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Bundesliga.

Ο σύλλογος «κόλλησε» στο 0-0 στο Βερολίνο με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν και έμεινε πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Άβολη ήταν η ισοπαλία και για τις «ασπιρίνες», μιας και απέτυχαν να απομακρυνθούν από τους διώκτες τους στην προσπάθεια που καταβάλουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο μεταξύ, η Φράιμπουργκ έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Κολωνίας, νικώντας 1-0 τους «τράγους», με αποτέλεσμα να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Στο -2 απότ η Φράιμπουργκ και στην πέμπτη θέση συνεχίζει να ακολουθεί η Λειψία, που πήρε το τρίποντο στην έδρα της με 1-0 επί της Χόφενχαϊμ.

Πέραν αυτών, οι «αετοί» της Άιντραχτ έμειναν στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν πόντο στη Φρανκφούρτη, ενώ η Στουτγκάρδη με πέναλτι του Κουλιμπαλί στο 82’ επικράτησε 2-1 της Γκλάντμπαχ και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της στα γερμανικά «σαλόνια».

Το προφίλ της 30ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (28/4)
Μπόχουμ – Ντόρτμουντ 1-1
(5’ Λοσίλα – 7’ Αντεγέμι)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (29/4)

Λειψία – Χόφενχαϊμ 1-0
(29’ Ενκουνκού)

Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν 0-0

Κολωνία – Φράιμπουργκ 0-1
(54’ Ντόαν)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ 1-1
(25’ αυτ. Ρετζμπέτσαϊ – 58’ Ντεμίροβιτς)

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 2-1
(22’ Γκιρασί, 82’ πέν. Κουλιμπαλί – 78’ Βέιγκλ)

19.30: Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (30/4)
16.30: Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα Βερολίνου
18.30: Βόλφσμπουργκ – Μάιντς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ