Πογέτ: «Λογική η επιλογή Ποτσετίνο στην Τσέλσι»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, αναφέρθηκε στην επιλογή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την Τσέλσι για την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.

Πογέτ: «Λογική η επιλογή Ποτσετίνο στην Τσέλσι»

Στην απόφαση της Τσέλσι να προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ.

Δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν πως οι «μπλε» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό.

«Νομίζω ότι, επειδή ο ιδιοκτήτης (Τοντ Μπόελι) φέρνει νεαρούς παίκτες, ψάχνει για κάποιον που μπορεί να συνεργαστεί με αυτούς. Ο Ποτσετίνο τα κατάφερε στη Σαουθάμπτον και τα πήγε απίστευτα καλά και έφερε πολλούς παίκτες στην Τότεναμ. Η ιστορία του στην ανάπτυξη νέων παικτών τον καθιστά ως μια λογική επιλογή για την Τσέλσι», σημείωσε ο Πογέτ μιλώντας στο «BBC».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε κλείνοντας: «Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Τότεναμ και ξέρω πόσο σημαίνει για αυτήν να κερδίσει ένα τρόπαιο. Ήμουν εκεί ως βοηθός για το τελευταίο τρόπαιο το 2008 και είδα την αντίδραση μετά από αυτό το τρόπαιο. Ήταν τρομερό, ήταν σαν να επέστρεψαν στη ζωή. Δεν περίμενα να αργήσουν τόσο πολύ για να κατακτήσουν και άλλο.

Είχαν πολύ καλά χρόνια, ειδικά υπό τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Έπειτα, υπήρξαν πάρα πολλές αλλαγές στυλ για μια ομάδα όπως αυτή. Πήγε από τον Ποτσετίνο στον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο και μετά στον Αντόνιο Κόντε».