Στέρλινγκ: Προσφέρει 14 υποτροφίες σε φοιτητές αφρικανικής καταγωγής στην Αγγλία

Ο επιθετικός της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ, αποφάσισε να προσφέρει 14 υποτροφίες σε φοιτητές αφρικανικής καταγωγής που ζουν στην Αγγλία.

Στέρλινγκ: Προσφέρει 14 υποτροφίες σε φοιτητές αφρικανικής καταγωγής στην Αγγλία

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ, για να βοηθήσει φοιτητικές αφρικανικής καταγωγής από φτωχές οικογένεια που ζουν στην Αγγλία.

Ο διεθνής άσος αποφάσισε να προσφέρει 14 υποτροφίες σε φοιτητές μέσω του ιδρύματος που διατηρεί, το οποίο συνεργάζεται και με το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

«Η ευκαιρία αυτή θα βοηθήσει τους νέους να αποκτήσουν πρόσβαση στην ανωτέρα εκπαίδευση και θα τους παρουσιάσει εμπειρίες και ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα αλλάξει πραγματικά τα δεδομένα τα επόμενα χρόνια και είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με δύο από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Εύχομαι στους αποδέκτες της χρηματοδότησής μας τα καλύτερα και ανυπομονώ να τους συναντήσω όλους στην πανεπιστημιούπολη του Μάντσεστερ και του Λονδίνου αργότερα φέτος», ανέφερε ο 28χρονος Άγγλος.