Λίβερπουλ: Κάνει πίσω για τον Γκβάρντιολ της Λειψίας

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσυρθεί από την υπόθεση της απόκτησης του Γιόσκο Γκβάρντιολ, μετά τα 80 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε η Λειψία για την παραχώρηση του παίκτης.

Λίβερπουλ: Κάνει πίσω για τον Γκβάρντιολ της Λειψίας

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να κάνει πίσω στην υπόθεση του Γιόσκο Γκβάρντιολ και να κοιτάξει άλλες λύσεις για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για το καλοκαίρι και το όνομα του 21χρονου Κροάτη στόπερ βρισκόταν στη λίστα τους, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Λειψίας έβαλαν «φρένο» στο ενδεχόμενο μετακόμισης του νεαρού άσου στο «Άνφιλντ».

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι ταύροι» ζήτησαν από την αγγλική ομάδα το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή τους, κάτι βέβαια που αρνήθηκε η Λίβερπουλ μιας και δεν σκοπεύει να δαπανήσει τόσα χρήματα.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκβαρντιόλ υπάρχει παράλληλα τόσο από την Τότεναμ όσο από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Λειψία ως το καλοκαίρι του 2027.

Σημειώνεται ότι ο Κροάτης μετακίνησε στη γερμανική ομάδα το 2020 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι του ποσού των 19 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν έχει καταγράψει 37 εμφανίσεις και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λειψία.