Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει με την Ρόμα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής με την Σουηδία. Και ο επιθετικός της Μίλαν φαίνεται να έχει ήδη στο μυαλό του το παιχνίδι με την Ρόμα.

Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει με την Ρόμα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναρρώνει από ένα πρόβλημα στον μηρό τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περίπου, χάνοντας επτά παιχνίδια σε αυτό το διάστημα. Όπως αναφέρει το Sky Italia, στην σημερινή προπόνηση στο Μιλανέλο επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα.

Ίσως βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την Λέτσε την Κυριακή, αλλά είναι απίθανο να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο στόχος, αντίθετα, φαίνεται να είναι η μεγάλη σύγκρουση στην κούρσα για την τετράδα κόντρα στη Ρόμα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι Άντε Ρέμπιτς και Ντιβόκ Οριγκί, οι άλλοι αναπληρωτές του Ολιβιέ Ζιρού, έχουν πραγματικά δυσκολευτεί φέτος και μένει να δούμε αν ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα. Είναι σαφές, πάντως, ότι η Μίλαν θα πρέπει να υπογράψει έναν επιθετικό το καλοκαίρι.