Ασταμάτητη η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ακόμη ένα βήμα για τη διατήρηση του τίτλου στη Λευκορωσία έκανε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, επικρατώντας στο Μινσκ 3-0 της ουραγού Τορπέντο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ασταμάτητη η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (24/9), αλλά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του προέδρου της ΜΠΑΤΕ, Ανατόλι Κάπσκι. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Τσιγκάνκοφ στο 42΄ και έφτασε στη νίκη με τέρματα των Ρίος (44΄), Στάσεβιτς (55΄) και Μπερέζκιν (82΄).

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ βρίσκεται εννέα βαθμούς μπροστά από τη Ντιναμό Μινσκ, την οποία υποδέχεται στην Κυριακή (30/9) στο ντέρμπι κορυφής, και αν τη νικήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με το 13ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Τέσσερις ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 4/10, θα φιλοξενήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά», για τη 2η αγωνιστική του 12ου ομίλου.

Ο Αλεξέι Μπάγκα παρέταξε τους: Σερμπίτσκι, Γιαμπλόντσκι, Ντράγκουν (80΄ Μπερέζκιν), Ίβανιτς, Ρίος, Φιλιπένκο, Στάσεβιτς, Βολκόφ, Τουόμινεν (71΄ Σίγκνεβιτς), Πολιάκοφ, Γκορντέιτσουκ (61΄ Σκάβις)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ