Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απειλείται με απέλαση, λόγω άσεμνης χειρονομίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιμετωπίζεται πλέον, από αρκετούς Σαουδάραβες, ως... παρίας στην χώρα, δεδομένης της απαράδεκτης και αντιαθλητικής συμπεριφοράς του, η οποία τείνει επαναλαμβανόμενη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απειλείται με απέλαση, λόγω άσεμνης χειρονομίας

Μετά την ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ με 2-0, που «ψαλίδισε» τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ο διάσημος Πορτογάλος αντέδρασε στις αποδοκιμασίες των αντίπαλων οπαδών προς το πρόσωπο του. Ο CR7 «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό, να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, σε μια άσεμνη χειρονομία που έγινε πρωτοσέλιδο στην χώρα και πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διοίκηση της Αλ Νασρ, προσπάθησε να «σβήσει την φωτιά» μετά από την χειρονομία του παίκτη της, εξηγώντας ότι οφείλεται σε έναν ελαφρύ τραυματισμό στην βουβωνική χώρα.

Η συγκεκριμένη άποψη, επιβεβαιώθηκε από τον δημοσιογράφο Μουχαμάντ Αλ Ενέζι, ο οποίος ανέφερε ότι ο CR7, επηρεάσθηκε μετά την σκληρή επαφή που είχε με τον Γκουστάβο Κουέγιαρ.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα AS της Μαδρίτης αναφέρει ότι αυτήν την στιγμή διεξάγεται εκστρατεία απέλασης του Ρονάλντο από την χώρα, κυρίως από τον δικηγόρο, Νουφ Μπιν Αχμέντ. Γιατί η θέση του διάσημου Πορτογάλου «επιβαρύνεται» για ασέβεια, δεδομένου ότι είναι η περίοδος του Ραμαζανιού. Κάτι που σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται αυτή η ανάρμοστη συμπεριφορά να θεωρηθεί αδίκημα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σαουδικής Αραβίας.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος ανάρτησε ένα tweet, δηλώνοντας ότι θα διαβιβάσει μια αίτηση στον εισαγγελέα του Βασιλείου, προκειμένου να επιτύχει την εκδίωξη του Κριστιάνο Ρονάλντο από την χώρα.