Παρελθόν από την Σπάρτα Πράγας ο Γιάνκτο αφού αρνήθηκε να περάσει αστυνομικό έλεγχο για ναρκωτικά!

Εκτός Σπάρτα Πράγας τέθηκε ο Γιακούμπ Γιάνκτο όταν αρνήθηκε να περάσει από έλεγχο ναρκωτικών από την αστυνομία.

 

Παρελθόν από την Σπάρτα Πράγας ο Γιάνκτο αφού αρνήθηκε να περάσει αστυνομικό έλεγχο για ναρκωτικά!

Ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο Γιακούμπ Γιάνκτο.

Ο Τσέχος μέσος που δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος τον Φεβρουάριο, ολοκλήρωσε πρόωρα τη σεζόν, αφού τέθηκε εκτός Σπάρτα Πράγας όταν αρνήθηκε να περάσει από έλεγχο ναρκωτικών από την αστυνομία.

Η ομάδα της Τσεχικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο 27χρονος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της λόγω της άρνησής του να περάσει από τεστ για ναρκωτικά από την αστυνομία, η οποία τον σταμάτησε την Τρίτη έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Ένας άγνωστός τηλεφώνησε στην αστυνομία βλέποντας τον Γιάνκτο να οδηγεί, θεωρώντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αν και πέρασε από αλκοτέστ, το οποίο δεν έδειξε ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του, αρνήθηκε να περάσει από αντίστοιχο τεστ ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι προ μηνών η τροχαία της Πράγας είχε αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης του Γιάνκτο.

Σε ανάρτηση του στο Ιnstagram ο παίκτης έγραψε:

«Τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, έγιναν τόσα πολλά γύρω μου που είναι καλύτερα να πάω πιο σιγά και να σκεφτώ την υγεία μου. Από τα 18, η ζωή μου περιστρεφόταν γύρω από το ποδόσφαιρο. Μου έδωσε πολλά, μου πήρε κάποια και ορισμένες φορές με δίδαξε. Δεν ήταν η καλύτερη αθλητική χρονιά για μένα, αλλά πάντα προτιμούσα αποτελέσματα για τον σύλλογο. Είμαι πολύ λυπημένος επειδή η υγεία κι η ψυχική κατάστασή μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Δεν μπορώ να βρω λόγια για το πόσο θέλω να ευχαριστήσω τη Σπάρτα. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και τους φιλάθλους. Εκτιμώ επίσης την υποστήριξη του κόσμου γύρω μου, των ΜΜΕ που δείχνουν αμοιβαίο σεβασμό».