Τα... κουρασμένα παλικάρια της Γιουνάιτεντ (pic)

Ο Γκάρι Νέβιλ «τρολάρει» τους Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς και Νίκι Μπατ, μετά τη συμμετοχή τους σε φιλανθρωπικό αγώνα στη μνήμη του 36χρονου Λίαμ Μίλερ.

Τα... κουρασμένα παλικάρια της Γιουνάιτεντ (pic)

Πολλοί άσοι του παρελθόντος που διακρίθηκαν με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν ξανά μαζί ύστερα από χρόνια, προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Λίαμ Μίλερ. Μεταξύ αυτών οι Γκάρι Νέβιλ, Ντένις Έργουιν, Νίκι Μπατ, Πολ Σκόουλς, Άλαν Σμιθ, Ράιαν Γκιγκς, Ρόνι Γιόνσεν, Ρόι Κιν, Ντίον Ντάμπλιν, Άντι Κόουλ, Γουές Μπράουν, Μίκαελ Σιλβέστρ, Λουίς Σαχά και Τζον Ο' Σέι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρατάχθηκαν κόντρα σε μια μικτή ομάδα από παίκτες της Σέλτικ και της εθνικής Ιρλανδίας ενώπιον 45.000 θεατών στο γήπεδο της Κορκ Σίτι, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού ματς στη μνήμη του 36χρονου Μιλερ, ο οποίος αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ την περίοδο 2004-2006 και «έφυγε» από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του παγκρέατος.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γκάρι Νέβιλ είχε διάθεση για πειράγματα, «ανεβάζοντας» φωτογραφία στο διαδίκτυο που απεικονίζει τους Σκόουλς, Γκιγκς και Μπατ... κατάκοπους μετά την προσπάθειά τους στο γήπεδο! Μάλιστα, ο Νέβιλ συνόδευσε τη φωτογραφία του με τη λεζάντα: «Τα παιδιά μάλλον χρειάζονται μια μπύρα»!

Δείτε τη φωτογραφία του Γκάρι Νέβιλ με τα... κουρασμένα παλικάρια της Γιουνάιτεντ:

View this post on Instagram

?

A post shared by Gary Neville (@gneville2) on