Μίλαν: Αποθέωσε Λεάο ο Πιόλι

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, δήλωσε ότι ο Ραφαέλ Λεάο είναι ένα έξυπνο άτομο και ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον.

Μίλαν: Αποθέωσε Λεάο ο Πιόλι

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Sky Sport το βράδυ πριν από τον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League με την Νάπολι, ο προπονητής της Μίλαν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Ράφαελ Λεάο.

Ο Πορτογάλος αστέρας διανύει μια δύσκολη σεζόν εν μέσω έντονης διαπραγμάτευσης για το συμβόλαιό του, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά ο Πιόλι εξήγησε ότι ο παίκτης δεν έχει κανένα θέμα με τους οπαδούς και θα πρέπει να παραμείνει στο παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης.

«Είναι ένα έξυπνο παιδί και είναι μια χαρά στη Μίλαν, είναι μια χαρά με τους οπαδούς. Έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να εφεύρει κάτι ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να μείνει στο παιχνίδι με μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο Πιόλι.

Μιλώντας για το πώς είναι να βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση του Champions League, ο Πιόλι χρησιμοποίησε τον Πύργο του Άιφελ ως αναλογία για το πώς αισθάνεται.

«Είναι ωραίο να βρίσκομαι εδώ, είναι μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης. Είναι όπως όταν επισκέπτεσαι τον Πύργο του Άιφελ και στον δεύτερο όροφο έχεις ήδη μια όμορφη θέα, αλλά θέλεις να ανέβεις ξανά για να έχεις μια ακόμα πιο όμορφη», εξήγησε ο Πιόλι.

Η Μίλαν κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ισμαέλ Μπενασέρ. Με την επιστροφή του Βίκτορ Οσίμεν στη Νάπολι, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη απειλή από τους γηπεδούχους για να αντιμετωπιστεί.